Bedrijfsadviseur en Ondernemersmediator

Marie-Jose Maltha

Vanuit welzijn ontstaat welvaart 

Marie-Jose gaat in haar advies en begeleiding uit van jouw persoonlijke motivatie, drijfveren, kernwaarden en visie.  Pas als jij dit volkomen helder hebt  kun je met een nieuwe blik naar je bedrijf kijken en op een rijtje zetten wat jij nodig hebt om je bedrijf te krijgen waar jij het wilt. Alleen als jij als ondernemer goed in je vel zit en doet wat je wilt doen en op jouw authentieke wijze, pas dan kun je veranderingen doorvoeren in je bedrijf.

Financiële welvaart is het resultaat en niet het beginpunt.

 


Reeds in de jaren negentig paste Marie-Jose deze werkwijze toe op haar toenmalige bedrijven en was daarmee haar tijd ver vooruit.


Vandaag de dag wordt steeds duidelijker dat welzijn eerst komt en welvaart volgt. 


Stress, te hoge werkdruk en burnout  zijn veelvoorkomende problemen. Steeds maar weer targets halen en economische groei realiseren maken uiteindelijk dat de prijs die je betaalt erg hoog is. 

Met zakelijk succes wordt nog veel te vaak economische groet aangeduid. Maar vind jij je welzijn niet veel belangrijker? Wil jij steeds harder werken, steeds meer onder druk gezet worden? Of wil je een andere toekomst?


Marie-Jose is van mening dat dit anders kan, zij heeft dit ruimschoots bewezen in haar eigen bedrijven.


Of je uiteindelijk herstructureert, reorganiseert, verkoopt of stopt blijkt gaandeweg het traject dat je doorloopt om jouw leven en bedrijf in harmonie te krijgen.

Ervaringen van ondernemers

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Het onmogelijke werd mogelijk, het bedrijf werd verkocht

Nadat ik als ondernemer in een moeilijke situatie kwam door een steeds groter wordend verschil van inzicht met mijn compagnon, belandde ik helaas in een burn-out.

Dit resulteerde in een nog veel moeilijkere verstandhouding met eerder genoemde compagnon waardoor doorgaan met het bedrijf op oude voet uitgesloten was.

Enige alternatief was om het bedrijf te verkopen, maar hoe doe je dat?

Mijn privé situatie werd er niet beter op, en ik zag geen uitweg in dit boven mijn hoofd groeiende probleem. Slapeloze nachten, paniek aanvallen, kortom, dit kon niet langer duren.


Uiteindelijk contact gezocht met Marie-José en haar het probleem voorgelegd.

Tot mijn verbazing geen opgestoken vingertje maar een luisterend oor en een heldere blik die gelijk de vinger op de zere plek wist te leggen.

Afgesproken dat ze mij zou begeleiden en adviseren in het gehele overname traject.


Ze was aanwezig bij de gesprekken en onderhandelingen en nam over waar ik moest afhaken.

Dit gaf de rust die ik nodig had en gedurende het gehele traject kon ik op haar terugvallen.


Uiteindelijk was de overname rond, een overname waar ieder een goed gevoel bij had, zowel de kopers als wij als verkoper.


Marie-José heeft laten zien dat niet alleen de financiën van belang zijn, maar ook de mens in deze moeilijke zakelijke situaties.  De combinatie van deze twee maken haar bijzonder en zeer aanbevelenswaardig.

 

Ton Gal, onderhoud en service verwarmingsinstallaties
Testimonial Quote or Title
You have room for some more content over here, it's a great place for some lines of text.
Ms. Nameless
Add Your Stars
Testimonial Quote or Title
You have room for some more content over here, it's a great place for some lines of text.
Ms. Nameless
Add Your Stars

Maak vrijblijvend een kennismakingsafspraak

arrow_drop_up arrow_drop_down