arrow_drop_up arrow_drop_down

Wat is de Blockchain technologie?

Bitcoins, Altcoins, Blockchain: allemaal woorden die tot voor een tijdje terug acadabra voor me waren. Het klonk mij als iets schimmigs in mijn oren, iets voor anderen en niet voor mij.

Totdat ik in contact kwam met mensen die vol vuur vertelden over deze ontwikkelingen. Een protest tegen de gevestigde orde, een protest tegen de huidige financiële wereld. Hier had ik natuurlijk wel oren naar.

En zo gebeurde het dat ik me ging verdiepen in deze materie.

De Blockchain technologie gaat onze samenleving drastisch veranderen

Op zoek naar informatie kwam ik een video tegen die in heldere taal het verhaal achter de Bitcoin uitlegt: de Blockchain in een paar minuten vertelt.

Neem eens een kijkje, het kost je slechts een minuut of zes.

Wil je meer weten over Cryptocurrency? Wil je meer informatie over de Blockchain? Neem gerust contact met me op!

 

Over de schrijver
Ik ben Marie-Jose Maltha, al jong begreep ik dat je geld nodig hebt in je leven om je dagelijks bezig te kunnen houden met die dingen die je blij maken en voldoening geven. En kom je in een situatie van rouw of erg moeilijke situaties, dan is het heel belangrijk verschillende inkomensbronnen te hebben om een tijdje pas op de plaats te kunnen maken. Voor mij de ultieme reden om enerzijds werkzaam te zijn als intuïtieve rouw coach en als creatieve rouw coach en dat ik anderzijds zoveel mogelijk mensen help om meerdere inkomensbronnen op te bouwen. Het gaat immers om de 3 W's: Welzijn, Welbevinden en Welvaart. Het één kan niet zonder het ander.
Reactie plaatsen

Mag ik een cookie plaatsen?