arrow_drop_up arrow_drop_down
26 februari 2018 

Rik's Geld Rubriek 2: Bitcoin Mini Cursus

Ik wil je mogelijkheden en kansen laten zien om geld te verdienen en inkomen op te bouwen naast je inkomen of winst uit je bedrijf. Deze keer over de Bitcoin Mini Cursus. Durf verder te kijken dan je neus lang is en pak die uitdaging!

Oriëntatie Bitcoin en Altcoins

De vorige keer heb ik het Bitcoin gebeuren heel summier aangeduid. De afgelopen maanden heb ik veel tijd gehad om mij beter te oriënteren op de Bitcoin en alles wat met Cryptocoins te maken heeft.

Mijn kennis is ook nu nog gewoon beperkt, maar het komt steeds meer tot leven voor mij. Natuurlijk weet ik niet of de Bitcoin in de toekomst alles overneemt op financieel gebied. Ik zal niet verbaasd zijn als het gaat gebeuren.

Een heel heldere cursus

Hierin wordt alles heel duidelijk uitgelegd en zelfs voor mij, met mijn zeer beperkte kennis op het gebied van de bitcoin en blockchain, komt het tot leven.

Geen moeilijke toestanden maar een duidelijke uitleg die voor iedereen te begrijpen is. Kijk hier eens naar en doe je voordeel er mee, zodat ook jij volledig op de hoogte bent van deze nieuwe wereld.

Kennis is Potentiële Macht

In 2009 werd Bitcoin geboren.

Op 11 juni 2017 bereikte het een waarde van $3000 en midden augustus 2017 bedroeg dit rond de $4200. De koers steeg naar zo’n $20.000 en vandaag zien we een koers van $10.263. Na een forse daling zien we nu weer een stijging.

Digitale valuta is de eerste toepassing van Bitcoin, maar het is zoveel méér. Bitcoin is de grootvader van de cryptovaluta. Vele andere coins werden inmiddels uitgegeven.

Is dit het geld van de toekomst?

Wat maakt dit zo speciaal? Hoe kan dit mensen uit de armoede brengen?

En…waar vind je informatie hierover waarvoor je geen IT achtergrond nodig hebt, uitgelegd in een logische volgorde en op een manier die zelfs je oma kan begrijpen?

Bitcoin Mini Cursus

Over de hele wereld vinden vaak dure workshops plaats die meestal nogal technisch zijn. Online kun je een enorme hoeveelheid informatie vinden, maar waar begin je en welke informatie is accuraat?

Wat is een logische volgorde, wat is relevante informatie en wat is alleen maar overbodig en angstaanjagend?

In deze cursus leer je geen Blockchain programmeren, dat is niet het doel van deze cursus. Deze cursus laat je begrijpen wat het is, welke enorme impact het op onze samenleving zal hebben en hoe je jezelf kunt positioneren om de toekomst van jou en je dierbaren te beschermen.

Ontvang gratis de Bitcoin Mini Cursus

 

Over de schrijver
Rik is samen met Marie-Jose oprichter en eigenaar van Goed in Geld. Rik is groot voorstander van een passief inkomen en een basisinkomen. Ook is Rik gebeten door de microbe van blockchain en cryptocurrency. Samen met Marie-Jose helpt hij zoveel mogelijk mensen naar een basis- en passief inkomen.
Reactie plaatsen

Mag ik een cookie plaatsen?