arrow_drop_up arrow_drop_down
22 februari 2018 

Rik's Geld Rubriek 1: de blockchain

Ik wil je mogelijkheden en kansen laten zien om geld te verdienen en inkomen op te bouwen naast je inkomen of winst uit je bedrijf. Deze keer over de Bitcoin en de Blockchain. Durf verder te kijken dan je neus lang is en pak die uitdaging!

Bitcoin en Blockchain

De Bitcoin en Blockchain, je wordt er mee dood gegooid. De ene na de andere kenner weet hoe het gaan zal. Er zijn zelfs kenners die het niet vreemd zouden vinden dat de Bitcoin en alle Altcoins een voorbijgaand fenomeen is.

Zelf had ik het idee “mijn tijd zal het wel duren”. Ik had er totaal geen interesse in.

Tot ik voor onze website min of meer gedwongen werd er in te duiken.

Als je ziet wat dan op je af komt. Het is zo ontzettend veel waar je door heen moet om iets te begrijpen! Natuurlijk is mijn kennis nog maar zeer beperkt, maar als ik zie wat de mogelijkheden zijn, zoals in de toekomst de banken links laten liggen en allerlei belangrijke werkzaamheden waar nu dure notarissen en advocaten voor nodig zijn zelf doen via Blockchain en waarschijnlijk nog veiliger ook dan is het de moeite meer dan waard je er eens in te verdiepen!

De Blockchain duidelijk uitgelegd

Ik werd vooral gegrepen door onderstaande video waarin op zeer duidelijke wijze e.e.a wordt duidelijk gemaakt.

Je wilt er vast meer over weten.

Neem contact met ons op of meld je aan voor onze crypto avonden

 

Over de schrijver
Rik is samen met Marie-Jose oprichter en eigenaar van Goed in Geld. Rik is groot voorstander van een passief inkomen en een basisinkomen. Ook is Rik gebeten door de microbe van blockchain en cryptocurrency. Samen met Marie-Jose helpt hij zoveel mogelijk mensen naar een basis- en passief inkomen.
Reactie plaatsen

Mag ik een cookie plaatsen?