arrow_drop_up arrow_drop_down
21 april 2016 

Later word ik brandweerman...

Het is zo jammer dat kinderen al jong geleerd wordt een studie of baan te zoeken in een richting waarmee je geld kunt verdienen.
Hoe akelig is het als je jarenlang werk doet waar je niet warm voor loopt.

 

Doe werk waar je blij en gelukkig van wordt!

Wat je gaat doen moet je zelf weten, als je maar iets gaat doen waar je gelukkig van wordt, dat gaven wij onze kinderen mee.
Zelf doe ik ook altijd dingen waar ik blij van word, het leven is om van te genieten!

Ik vind het prachtig als mijn zoon (die een topfunctie vervult bij een grote multinational en heel veel voor zijn werk in het buitenland zit) zegt dat hij zijn werk doet zolang hij het leuk vindt en het met zijn gezin te combineren is.
Zo niet, dan geeft hij zijn mooie baan op en gaat iets anders doen.
Het zijn geen loze woorden, hij heeft het al eerder daadwerkelijk gedaan.
Je niet laten leiden door status, bezit of uiterlijk. Maar je laten leiden door wat je zelf wilt voor jou en je omgeving.
Dat is pas keuzes maken!

 

‘Het nieuwe geld verdienen’ maakt je keuzes mogelijk

Daar word ik nou blij van.
Keuzes maken die bij je passen.
Doelen stellen die voor jou belangrijk zijn en er voor gaan, door dik en dun.

Dit is voor mij de drive om te doen wat ik doe.
Zoveel mogelijk mensen vertellen en laten ervaren dat iedereen genoeg geld kan verdienen met de juiste formule en dan kan doen wat hij/zij het liefste doet.

 

Is het ‘Nieuwe geld verdienen’ ook iets voor jou?

Omdat je pas ja (of nee) kunt zeggen op de vraag of het ‘Nieuwe geld verdienen’ iets voor jou is geef ik informatie avonden bij mij op kantoor of op locatie in het land.

 

Mag ik het jou vertellen?

 

Kom naar onze maandelijkse informatie avond of neem contact op voor een presentatie bij jou in de buurt.

Over de schrijver
Ik ben Marie-Jose Maltha en na jarenlang gewerkt te hebben als ondernemer en trainer ging het roer om. De laatste jaren gebeurde er zoveel in mijn leven dat ik even pas op de plaats heb gemaakt. Toen wist ik het zeker: mijn ervaring, kennis en kunde geven mij een nieuwe uitdaging. Intuïtieve Rouw Begeleiding. Er is meer dan rouw... Ik kan dit doen omdat ik inmiddels inkomen uit diverse bronnen heb opgebouwd. Een vereiste om de tijd en rust te hebben mijn nieuwe werk op te bouwen op een manier waar ik blij van word. Vanuit het hart.
Reactie plaatsen

Mag ik een cookie plaatsen?