arrow_drop_up arrow_drop_down
Goed in Geld

Geld verdienen is leuk!

Op dit moment ben ik druk aan het werk aan deze website, er komen veranderingen aan

Durf nu te leven! 

Tijd kun je niet kopen! Als later te laat is ben je echt te laat!

Marie-Jose vertelt waarom:

In 2016 kreeg Rik, mijn man, een klein ongeluk met grote gevolgen. Er volgden 4 grote operaties en vele complicaties.  Wat was ik blij dat ik in 2016-2017 mijn bedrijf kon stoppen om tijd te hebben er voor Rik te zijn. Ik werd 100% mantelzorger voor ruim een jaar.  Ik zou niet weten hoe ik het anders voor elkaar had gekregen. Dit heb ik kunnen doen doordat ik naast mijn bedrijf meerdere geldstromen heb opgebouwd. Vaak zeggen mensen tegen mij: "Dat kun jij omdat jij sterk bent." Laat me je uit de droom helpen, dat is niet de reden. Het heeft alles te maken met mijn keuze om zo te willen leven als ik doe en er vol voor te gaan. Dat kun jij ook!


En daarna...zijn we in Portugal gaan wonen om te genieten en allebei weer op krachten te komen. En nu Rik er niet meer is ben ik ongelooflijk blij met de herinnering aan de mooie en gelukkige tijd die we in Portugal door hebben gebracht.

Meer over mij

Laat ik me even voorstellen. Ik ben Marie-Jose Maltha en ik houd van vrijheid en genieten van het leven. Ook ben ik gek op veel geld verdienen zodat ik kan leven zoals ik dat fijn vind.

Mijn missie is mijn kennis en ervaring met zoveel mogelijk mensen te delen gewoon omdat ik dat leuk vind en het jou ook gun!


Op deze website schrijf ik over mijn leven en deel financieel nieuws en mogelijkheden die mij opvallen. 


Mijn visie

Er is genoeg geld voor iedereen! 

Doe wat je wilt doen en ga ervoor! Droom en maak je dromen waar!

Marie-Jose Maltha
Mag ik een cookie plaatsen?