arrow_drop_up arrow_drop_down
Goed in Geld

Rouwen - Verwerken - Liefdevol herinneren

Ook voor kinderen is rouwen en verwerken een heel heftig proces

Troostknuffels - Troostdekens - Troostkussens

Marie-Jose vertelt meer:

Na het overlijden van Rik in oktober 2018 stortte mijn wereld  in. De bodem leek onder mij vandaan te zijn gevlogen. We woonden nog maar zo kort in Portugal en waren zo gelukkig in ons 'paradijsje' zoals Rik het uit drukte. Maar een aneurisma maakte hier met een grote klap een eind aan. Ik kwam terug in Nederland wonen, in de buurt van mijn kinderen en kleinkinderen. Ik zocht en vond een leuk huis in een klein dorp aan de rand van een prachtig natuurgebied en nam de tijd voor mijzelf en mijn grote en kleine kinderen. 


Rouw is heftig, heftiger dan heftig en onvoorspelbaar. Je kunt er niet omheen, er is alleen de optie van er dwars doorheen gaan.  Het heeft mijn leven gigantisch veranderd, maar ook de zwartste periode wordt langzaam lichter. Het werk waar we jarenlang onze ziel en zaligheid in legden gaf me geen voldoening meer en ik besloot het roer om te gooien.


De moeilijke periode van de laatste jaren  bracht nieuwe kansen op mijn pad. Mijn ervaring van de laatste jaren heb ik samengevoegd en aangevuld met nog meer kennis en opleiding.  Nu kan ik mijn ervaring delen en doorgeven als intuïtief en creatief begeleider van (vooral) kinderen.

Daarnaast zijn er de Troostknuffels, Troostkussens en Troostdekens die ik maak (voor mijn kleinkinderen gemaakt van kleding van hun opa) en help maken om te troosten, verwerken, herinneren,  ontspannen en om je energie te geven.

Marie-Jose Maltha

Meer over Marie-Jose

Leuk dat je een kijkje neemt op mijn website! Voel je welkom om contact met me op te nemen als je wilt weten of ik iets voor je kan betekenen.

De laatste jaren was mijn creativiteit enigszins onder gesneeuwd, mijn bedrijf samen met mijn privé situatie eiste mijn volledige aandacht.

In de heftigste rouw periode kwam mijn creativiteit als een reddende engel onverwacht terug op mijn pad.

Het gaf mij heel veel hulp bij het verwerken en door de pijn en het verdriet gaan.

Hierdoor kwamen er nieuwe kansen op mijn pad.

Mag ik een cookie plaatsen?