Mag ik een cookie plaatsen?

Daarom kiezen mensen voor Marie-Jose en Goed in Geld

Samen maken we je mooiste en rijkste ondernemersleven! 


Wij helpen jou naar een groeiende business vol (financiële) vrijheid!

Leven om te werken en niet werken om te leven. 

Ik, Marie-Jose,  wil mijn mooiste leven leiden en tijd maken voor alles wat ik leuk, fijn en belangrijk vind. 

Ik wil werk doen wat in mijn leven past omdat ik er blij van word.

Ik wil geen zorgen over later, pensioen of arbeidsongeschiktheidsverzekering. Ik wil LEVEN.

Jij toch ook?

Ik neem zoveel mogelijk mensen mee in het prachtige groei proces naar een business met optimale vrijheid. Hiervoor ontwikkelde ik de Ster-Methodiek. 

Voor de ondernemende mens met een open mind op zoek naar groei.

Meer over Marie-Jose

Al jong begreep ik dat je voor de meeste doelen in je leven geld nodig hebt. Logisch dus dat mijn leven draait om ondernemen, trainen, netwerkmarketing en vooral veel genieten.

Daarnaast heb ik ook een gezin met alles erop en eraan. Juist de combinatie van zakelijk zijn, geld verdienen en daarmee doelen realiseren, mensen begeleiden / trainen en in mijn privé leven doen waar ik blij en gelukkig van word maken mijn leven rijk en gelukkig.

Hoe het begon

Mijn eerste bedrijf begon ik in 1985. Als kind van een vader die het onnodig vond dat zijn dochter ging studeren, leerde ik al vroeg mijn eigen weg te gaan. Als het niet kan zoals het moet, dan moet het maar zoals het kan: dit werd mijn levensmotto.


Nadat ik mijn opleiding had afgerond startte ik in 1985 mijn eerste bedrijf, mijn eigen modevakschool. Zo kon ik werk en gezin combineren. Na 5 jaar vond ik het welletjes en wilde meer, een grotere uitdaging. Het was dan ook een logische stap om een nieuw bedrijf op te zetten. Eind 1990 begon ik mijn tweede bedrijf: een atelier op het gebied van raamdecoratie.


Ik richtte mijn bedrijfsruimte in, kocht machines en ging op pad om klanten te werven. Vanaf de tweede week bleek dat dit een succes ging worden. Mijn eerste werknemer nam ik in dienst en daarmee ontdekte ik een nieuwe dimensie van ondernemerschap. In slechts een paar jaar tijd groeide mijn bedrijf tot 25 medewerkers.


In 1998 won ik de Ondernemersprijs Land van Cuijk en Noord Limburg en toen ontplofte de groei. In een mum van tijd had ik 35 medewerkers. Op dat moment vroeg ik man en dochter of ze zin hadden in het bedrijf te stappen om nieuwe ontwikkelingen in gang te kunnen zetten.


Ik werd algemeen en financieel directeur, mijn partner verantwoordelijk voor inkoop, transport en logistiek en mijn oudste dochter regelde de productie en alles wat daarmee te maken had. 


Ook de jongste dochter volgde om de administratie op zich te nemen. De studerende zoon sprokkelde wat extra geld bij elkaar door ritten voor ons te rijden, zo had hij gelijk een auto ter beschikking. 


Het werd een echt familie bedrijf.


Al snel merkte ik dat ik het opleiden van mijn medewerkers nog interessanter en leuker vond dan mijn vakgebied. Ik zag mijn mensen opbloeien en ontwikkelen door hun doelen te bereiken. Hier lag en ligt mijn grootste passie.

Toen zich dan ook een koper meldde voor mijn bedrijf (terwijl het bedrijf niet te koop stond) aarzelde ik geen moment. 


Als ik mijn bedrijf kon verkopen terwijl mijn medewerkers allemaal hun baan konden houden en het bedrijf in mijn pand voortgezet zou worden greep ik deze kans. 


En zo had ik in 2009 de mogelijkheid nieuwe dromen te gaan waarmaken.

Na de verkoop van mijn bedrijf hield ik me eerst bezig met de training en begeleiding van ondernemers. 


Het financieel beheer is bij veel ondernemers een struikelblok. Steeds met hun vak bezig zijnde vergeten ze vaak hun geldstromen en is er maar een minimaal, of helemaal geen, financieel beleid.


Ik besloot mij hierin verder te specialiseren en volgde vele trainingen en opleidingen. 


Samen met mijn praktijkervaring vormt deze kennis een stevige basis.

Nieuwe uitdaging

Uitdagingen in zakelijke en persoonlijke groei

Een paar jaar geleden ontmoette ik een zakenrelatie, een man met een visie en vol passie. Binnen de kortste keren had hij me met zijn enthousiasme aangestoken en zo stonden Rik en ik voor een nieuwe uitdaging. We gingen participeren in het jonge bedrijf en ik had al snel in de gaten, dat dit concept een waanzinnige aanvulling vormt voor iedere ondernemer. Een hefboom effect van jewelste. Dit wil ik niet voor onszelf houden, dit wil ik delen!


En zo ontstond de Ster-Methodiek. Een methodiek die ik ontwikkelde voor ondernemers en de netwerkmarketing industrie.Het geeft je vaardigheden die elkaar versterken en je optimale financiële vrijheid bieden.


Nieuwe uitdagingen, nieuwe doelen, nieuwe kansen, nieuwe mensen ontmoeten en gaan begeleiden.


Zo is mijn leven!


Sinds dit jaar wonen en werken we vanuit Nederland EN Portugal, gewoon omdat het kan!

Ster-Methodiek

Alles begint bij jezelf, jij bent het stralende middelpunt van je bedrijf. 

Communicatie is niet zomaar praten. Voor iedere situatie een andere benadering met een gemeenschappelijke deler: jij

Aannames, structuren en ideeën over jezelf vormen struikelblokken voor je bedrijf, inzicht in jezelf

De hefboom van ondernemerschap en netwerkmarketing is een super sterke combi

Alles draait om authenticiteit en jouw persoonlijke keuzes, dan volgt succes onherroepelijk

Wat anderen over mij zeggen

Communiceren op een ander niveau

Ik dacht dat ik wist wat communiceren was, maar er ging een wereld voor me open. Hoe anders kan dat zeg! Nu weet ik pas dat communiceren niet zomaar gaat, het is een hele kunst!

Pierre

 • Heel snel de vinger op de zere plek

  Marie-Jose ziet heel snel waar bij jou de knelpunten zitten, je maakt snel vorderingen bij haar. Mijn bedrijf is volledig veranderd. Iedereen is veel meer ontspannen nu.

  Lieneke

 • Netwerkmarketing en mijn business samen is super!

  Marie-Jose heeft me geleerd wat een mooie combi netwerkmarketing samen met mijn bedrijf is. Er waren heel wat skills te leren, maar het resultaat is er dan ook naar. Wat een hefboomwerking! Geweldig!

  Tineke

 • Using multiple testimonial sliders on a single page might result in a faulty functionality. Please do not use more than 1 slider per page.