Workshops van Marie-Jose Malltha

Workshops

Op dit moment zijn er helaas geen workshops mogelijk ivm de maatregelen

Intuitief Tekenen met kinderen

Intuïtief Tekenen

Bij het intuïtief tekenen maakt Marie-Jose gebruik van potloden, kleurpotloden, stiften, markers en krijt. Uitgangspunt hierbij is om je te laten ontdekken wat tekenen voor je doet. Tekenen is heel erg helend in verwerkingsprocessen. Bovendien is het vaak eenvoudiger je uit te drukken in een tekening dan in woorden.

Zowel kinderen als volwassenen ervaren dit als een heel leuke en positieve workshop waarmee je daarna thuis volop verder aan de slag kunt.

Schilderen met bijenwas

Bij schilderen met bijenwas wordt gebruik gemaakt van een klein ijzertje (een soort mini strijkboutje) om de bijenwas te laten smelten en op het speciale papier je schildering te maken. Dit is puur intuïtief, zowel de keuze van de kleuren als ook de afbeelding. Anders dan bij tekenen kun je niet vooraf bepalen wat de was precies gaat doen op je papier. Wel zijn er verschillende technieken die je kunt gebruiken.

Niet alleen kinderen hebben hier veel plezier in (vanaf 6 jaar), ook voor volwassenen is dit heel erg inspirerend en leuk om te doen.


Workshops van Marie-Jose Malltha
arrow_drop_up arrow_drop_down